Alpha Lingmind New, bluff? Negativa åsikter, Forum, Apotek, Pris

Alpha Lingmind New – Att lära sig engelska är viktigt i dagens globaliserade värld eftersom det är det dominerande språket inom internationell kommunikation, affärer, vetenskap och teknik. Kunskaper i engelska öppnar möjligheter för personlig och professionell utveckling, vilket gör det möjligt för människor att få kontakt med människor från olika kulturer, få tillgång till en mängd information och förbättra sina karriärmöjligheter. Genom att lära dig engelska får du en värdefull färdighet som kan leda till en bättre förståelse av världen och en större förmåga att delta i en global gemenskap.

Alpha Lingmind New är en innovativ metod för att lära sig engelska med hjälp av det engelska språkets binaurala system , som använder synkrona beats för att öka hjärnaktiviteten och förbättra förvärvet av nya ord. Denna metod möjliggör effektiv inlärning av engelska på bara 75 minuter i veckan för människor på alla nivåer och har gett imponerande resultat i många europeiska länder.

Vad är binaurala beats?

Det perceptuella fenomenet binaural beats upptäcktes av Heinrich Wilhelm Dove  1841  och  beskrevs först i den vetenskapliga litteraturen 1973  .

Den perceptuella hörselillusionen som skapas av binaurala beats uppstår när två rena toner med lite olika frekvenser når varje öra. Dessa två toner bearbetas sedan i våra hjärnor för att låta som en tredje frekvens. Denna tredje frekvens tros ge  ett antal effekter,  inklusive avslappning och mindfulness.

Akademisk forskning har fokuserat på två huvudsakliga användningsområden för binaurala beats:

1) som behandling eller terapi

2) som ett substitut eller komplement till användningen av psykoaktiva droger (droger som påverkar nervsystemet och förändrar uppfattning, humör, kognitiva funktioner eller beteende).

Binaurala beats som terapi

Alpha Lingmind Nytt

Studier  på binaurala beats har visat positiva effekter på smärtlindring, ångestminskning och minne. Det finns dock motstridiga slutsatser om dess effekt på koncentrationen.

Till exempel  fann en metaanalys  av 22 studier om effekterna av binaurala beats på minne, uppmärksamhet, ångest och smärtlindring att effekten var statistiskt signifikant och konsekvent i alla studier. En dos-responseffekt har hittats, vilket betyder att större exponering för ljud ökar deras terapeutiska effektivitet.

Studier med design av hög kvalitet har också konsekvent visat effekter: i  en dubbelblind, randomiserad, kontrollerad crossover-studie  (den guldstandard för klinisk forskning), minskade binaurala beats smärtintensitet, stress och smärtstillande användning hos patienter med kronisk smärta jämfört med till placebostimulering.

Studier som syftar till att förbättra uppmärksamheten har  inte visat någon effekt  .

Binaurala beats kan placeras inom en rad andra vanliga digitala ljudbaserade terapier, såsom ASMR (autonom sensorisk meridianrespons). Ny forskning tyder på att ASMR kan ha  terapeutiska fördelar  för mental hälsa, vilket understryker digitala ljuds bredare potential.

Alpha Lingmind Nytt

Alpha Lingmind Nytt: Vad är det? Vad gör han? Fungerar detta för alla?

Amerikanska forskare har utvecklat en ny språkinlärningsmetod som heter Alpha Lingmind New. Målet med denna metod är att göra inlärningen enkel och njutbar, även om språket är komplext och innehåller många ord. Tack vare denna metod kommer du att lära dig engelska enkelt och effektivt med hjälp av den mänskliga hjärnan, oavsett din nivå av språkkunskaper.

Alpha Lingmind New är en onlinekurs som använder det engelska binaurala systemet och involverar inlärning i 5 minuter om dagen. Det passar både för dem som inte är flytande i engelska och de som vill förbättra sina engelska kunskaper. Kursen hjälper dig att förbättra din arbetsmiljö och språkkunskaper, oavsett kön, ålder och plats.

Kursen är öppen för alla, det finns inga köns- eller åldersbegränsningar. Varje kurs innehåller en språkkraftsbok och 3 CD-skivor. Kursen består av 36 lektioner, var och en på 25 minuter. Varje lektion består av tre faser, som omfattar totalt 1 300 meningar eller 20 000 ord. Hela kursen pågår i cirka fyra månader.

Vad betyder de olika inlärningsfaserna?

  • Fas ett:   vänja sig vid Binaural Beats i bakgrunden av avkopplande musik. Denna fas förbättrar hjärnans uppfattning av stimuli. Snabbare neutronöverföring förväntas resultera i större koncentration och medvetenhet. De ovan nämnda ljuden har en specifik frekvens som försätter dig i ett tillstånd av avslappning och handlingsberedskap. Detta är en 5-minuters uppvärmning som kallas ”immersion”-fasen. Varje skiva har en frekvens och typ av ljud som är lämpligt matchade till dess lista över ämnen.
  • Andra fasen:  aktiv lärandeprocess. Var och en av de 36 tillgängliga lektionerna är fyllda med ett antal livssituationer. Det är inte bara tanklöst knackande och upprepande av inspelade sekvenser. Kursen skapades med bästa möjliga kunskapsinhämtning i åtanke. Dessutom ger det en känsla av självförtroende, vilket resulterar i en mer och mer djärv initiering av dialog. Vi lyssnade på inspelningar som inte är strikta grammatiska regler, utan praktiska former av det engelska språket. För att göra det enklare kommer de flesta övningarna att innebära att imitera samtal som hjälper dig att hitta utomlands eller i en mångkulturell miljö. Ämnen nedan har sina egna berättelser som du behöver engagera dig i och hitta dig själv. Alpha Lingmind är inte en själlös röst, utan en samtalspartner genom vilken du måste vänja dig vid en tredje persons röst.
  • Fas tre:   utgången. Det här är de sista fem minuterna av din assimilering. På samma sätt som ”immersion”-fasen sker en mjuk utgång när Binaural Beats är påslagen. Tack vare aktiv avslappning är detta ett ögonblick för att komma ihåg hela sekvensen av meningar, dialoger och övningar.

Alpha Lingmind New: Vad kommer detta att lära mig? Omfattning och ämnen

Du kanske är intresserad av hela Alpha Lingmind New- kursen . Produkten erbjuder ett brett utbud av användbara pedagogiska ämnen som kan användas i vardagen, i nödsituationer, under resor och för hobbyändamål. Du kan se hela listan över testprogrammet på tillverkarens webbplats. Alpha Lingmind New innehåller 3 CD-skivor. Varje CD innehåller 12 lektioner i form av inspelningar i MP3-format. Setet kommer att innehålla Språkkraftsboken, en A5-bok med engelska övningar. Den är uppdelad i block som kompletterar dialogerna och hjälper henne att befästa den inhämtade kunskapen. Du hittar också tre Binaural System-kurser på engelska, i PDF-format, med detaljerade beskrivningar och instruktioner. Du kan också ladda ner skript och dialogöversättningar från ljud-cd-skivor.

Alpha Lingmind New

Alpha Lingmind Nya recensioner

Alpha Lingmind New är ett respekterat företag med utmärkta kundrecensioner. Den unika språkinlärningstekniken möjliggör snabb och effektiv inlärning. Hjärnan är förberedd för intensivt uppvärmningsarbete, tack vare vilket den bättre absorberar information, inte bara enstaka ord, utan också grammatiska regler. Bakgrundsljud förstärker det du har lärt dig. Tack vare Alpha Lingmind New kan alla förbättra sina språkkunskaper och utveckla sina intressen. Det oberoende forskningscentret ECMP har visat att goda språkkunskaper är en fördel för många företag vid anställning av anställda.

Alpha Lingmind Nya recensioner är mycket positiva, med många som lär sig engelska på bara några veckor och är nöjda med resultaten. Många kunder har kommenterat att metoden med binaural beats är ny och unik och att de tyckte att kursen var enkel och rolig. Många nämnde också att det skulle vara bra att använda denna metod i skolor. Sammantaget är recensionerna om Alpha Lingmind New mycket positiva och många kunder har noterat att kursen hjälpte dem att lära sig och behärska engelska tillräckligt för att möta kraven på deras jobb.

Var kan man köpa Alpha Lingmind New-kursen

Om du är intresserad, klicka på länken nedan för att beställa en synkron trumkurs. Distributörens officiella webbplats kommer att omdirigera dig. Kampanjer dyker upp då och då. Du bör vara försiktig med andra försäljningssajter som erbjuder Alpha Lingmind Nya alternativ som är ineffektiva eller kan lura dig på dina surt förvärvade pengar. Nedan finns en länk till tillverkarens officiella hemsida.

 | Website

Jag är redaktör för denna webbplats för hälsa, viktminskning, fitness och kost och en professionell personlig tränare och nutritionist med många års erfarenhet i branschen. Min passion är en hälsosam livsstil och dess inverkan på hälsa och välbefinnande, och mitt mål är att dela med mig av denna kunskap och hjälpa människor på deras resa mot en hälsosam kropp och själ. Jag brinner för detta område och värderas för min kunskap och erfarenhet. Jag tycker om att dela med mig av mina insikter och råd för att hjälpa andra att hitta hälsa och lycka.

Lämna en kommentar