AntiApetin, fungerar det? Negativa åsikter, Forum, Apotek, pris, Var man kan köpa

AntiApetin är en löslig bantningsdryck  som tack vare sin speciella sammansättning låter dig gå ner  15 kilo på en månad  med s.k. STOPP-effekt  , vilket innebär att du efter avslutad behandling inte kommer att återfå den förlorade vikten!

Denna produkt krävde  två år av kliniska prövningar  utförda av forskare från Australian Institute of Food Science and Technology för att garantera acceleration av viktminskning, vilket förstärker de önskade effekterna som uppnåtts av kosten.

BMI-kalkylator

BMI (body mass index) är ett mått på om din vikt är normal i förhållande till din längd. Använd den här BMI-kalkylatorn för att ta reda på hur många vuxna medlemmar du har i din familj.

Denna miniräknare bör endast användas av vuxna (   gravida eller ammande kvinnor   bör inte förlita sig på BMI-avläsningar) och bör inte vidta några åtgärder baserat på dess värden annat än att konsultera en lämpligt kvalificerad person, såsom en läkare.

Kalkylatorn ger dig en uppfattning om hur din vikt står sig i jämförelse med typiska värden. Body mass index (eller BMI) beräknas som kroppsvikt (i kilogram) dividerat med kvadraten på höjd (i meter) eller BMI = kg/m2.

Kolla in:

AntiApetin

Är body mass index pålitligt?

Ditt BMI, eller body mass index, är ett mått på din vikt jämfört med din längd. Noggrann bedömning av fetma är viktig eftersom övervikt eller fetma avsevärt ökar risken för olika hälsotillstånd, inklusive  typ 2-diabetes  ,   hjärtsjukdomar  och  cancer  . När nivåerna av   övervikt eller fetma har ökat  har uppmärksamheten fokuserats på BMI och dess nackdelar som ett mått på individers idealvikt snarare än hela populationer där ”genomsnitt” används.    

”Vissa människor har naturligt en större figur än andra. Detta orsakar dock ganska små skillnader i vikt och ingår i det hälsosamma BMI-intervallet. Det finns verkligen inget som heter en storbenad person.”  Dr Jan Sambrook,   Hur man går ner i vikt hälsosamt

För de flesta vuxna ger BMI en bra uppskattning av viktrelaterade hälsorisker. Om ditt BMI är över 35 är din vikt definitivt i fara för din hälsa, oavsett faktorerna nedan. Det finns dock vissa situationer där BMI kan underskatta eller överskatta denna risk i intervallet 25-35 BMI. De viktigaste av dem är:

Barn

Din husläkare eller hälsovårdare kan ge råd om var ditt barn rankas på ”percentildiagram” som används för att uppskatta hälsosam vikt för barn.

Gravid kvinna

Vanliga BMI-uppskattningar gäller inte om du är gravid.

Om du är väldigt muskulös

BMI antar att du har en genomsnittlig mängd kroppsfett, inklusive ”intra-abdominal fett” – fett som finns djupt i buken, inte under huden. Bukfett är mycket närmare kopplat till risken för typ 2-diabetes och hjärtsjukdomar än fett under huden.

Om du är mycket muskulös kan dina kroppsfettnivåer vara lägre än vad ditt BMI förutsäger. Detta gäller dock bara personer som ägnar sig åt en hög träningsnivå – mycket mer än genomsnittet.

Om du är av asiatisk härkomst

Människor med asiatisk härkomst tenderar att samla på sig bukfett (fett djupt i buken, inte under huden) med ett lägre BMI än kaukasier. Människor med denna typ av viktökning kallas ”äpplen” snarare än ”päron” baserat på deras kroppsform. Detta gör att hälsoriskerna börjar öka vid ett lägre BMI, eftersom bukfett är direkt kopplat till utvecklingen av hjärtsjukdomar och typ 2-diabetes.

Världshälsoorganisationen har granskat bevisen och har, på grund av variationen mellan olika asiatiska befolkningar, inte officiellt ändrat gränspunkterna. Däremot rekommenderar den att för folkhälsoändamål bör vissa asiatiska grupper anses vara överviktiga om deras BMI är 22-25 och fetma om deras BMI är 26-31.

Hur fungerar AntiApetin? 

Tillägg AntiApetin det fungerar genom att minska din aptit  , samtidigt som det ger din kropp en viktig energikick för att bättre möta den nya dagen. Genom att eliminera avfall och gifter som finns i vår kropp kan det faktiskt  stimulera viktminskning,  vilket förstärker effekterna av en strukturerad kost och en hälsosam livsstil.

I detalj, för att AntiApetin ska ge de önskade effekterna,  bör det användas i fyra veckor och  inte överstiga den rekommenderade dosen. Produkten ska tas en gång om dagen, under eller efter frukost, lös upp en sked i ett glas eller shaker med varmt vatten med en kapacitet på cirka 250 milliliter.

Som nämnts är det nödvändigt att ta det i fyra veckor, i själva verket är var och en av dem en mycket specifik fas av AntiApetin -handlingsprocessen , i detalj:

  • Första veckan: Att vänja sig vid det

I denna inledande fas  lugnar AntiApetin det centrala nervsystemet,  förbättrar sömnkvaliteten och dämpar aptiten. På så sätt tillåter det faktiskt kroppen att minska hungerkänslan, men samtidigt inte öka nervositeten eller sömnlösheten, två väldigt vanliga konsekvenser när en person är väldigt hungrig.

Tack vare dessa åtgärder, efter en veckas användning av AntiApetin, uppskattas viktminskningen till cirka 2-4 kg.

  • Vecka två: Detox

I denna andra fas  kommer AntiApetin att eliminera överskott av vätskor  och avfallsföreningar som finns i kroppen och  förbättra matsmältningen  . Tack vare denna åtgärd kommer du att eliminera svullnad av buken och benen, celluliter och olika missfärgningar orsakade av vätskeansamling. Dessutom kommer det att förbättra matsmältningen, vilket gör att du kan tömma din mage ytterligare och eliminera känslan av uppblåsthet.

Därför, efter två veckors användning av AntiApetin, är viktminskningen 5-7 kg.
Naturligtvis bör dessa data, liksom de som kommer att visas i de kommande två faserna, läsas tillsammans. Detta innebär att totalt, i slutet av den andra veckan av användning av AntiApetin , är viktminskningen cirka 5-7 kg jämfört med vikten den dag du började använda produkten.

  • Vecka tre: Att bekämpa fett

Denna fas  påskyndar den naturliga processen för fettvävnadsoxidation  . Därför hjälper det till att minska fettvävnaden i vår kropp, och därför dess volym och vikt. Detta är redan en avancerad fas, så i denna fas är de förlorade kilona större än i de två föregående och nästa. Faktum är att den förväntade viktminskningen är cirka 8 till 12 kg.

  • Vecka fyra: Behåll ditt resultat

Detta är den mest känsliga fasen som skiljer AntiApetin från många produkter som finns på marknaden. Faktum är att  det vid denna tidpunkt accelererar metabolismen av kolhydrater  och  omvandlar kalorier till energi  istället för fett, så att kroppen inte försvagas, utan tonad. Dessutom kan det förhindra viktökning trots högt kaloriintag.
I slutet av denna vecka, det vill säga efter den rekommenderade intagsperioden, garanterar AntiApetin en viktminskning på cirka 13-15 kilo!

AntiApetin

AntiApetin ingredienser

  • Kokosnötköttextrakt  : denna ingrediens ger vitaminer och andra element som vår kropp behöver under viktminskning. Dessutom är detta mycket viktigt eftersom det tillåter AntiApetin att ge  tillräckligt stöd till immunsystemet  .
  • Avokado  : förutom att ge produkten en behaglig och fräsch smak, är den viktig eftersom den  påskyndar ämnesomsättningen och minskar mängden kroppsfett  .
  • Matcha-te  : Denna speciella variant av te hjälper till  att stimulera din ämnesomsättning och bränna kalorier lättare,  vilket är två viktiga delar av viktminskning. Dessutom hjälper det också vårt immunförsvar då det normaliserar blodsockernivåerna.
  • MCT-olja  : denna ingrediens förser i första hand vår kropp med energi och gör faktiskt att  vår kropp snabbare går in i ett tillstånd av ketos,  det vill säga ett tillstånd där energi erhålls genom att bränna fett. Faktum är att tack vare AntiApetin går vår kropp in i ketos på bara 40 minuter, istället för de normalt behövda 14 dagarna!
  • Vassleproteiner  : Dessa är lättsmälta proteiner utformade  för att stödja muskeltillväxt och omvandla fettavlagringar  som finns i kroppen  till energi  .

Dessa ingredienser, kombinerade tillsammans, orsakar inte bara viktminskning, utan gör också kroppen energisk och aldrig trött. Faktum är att en person väldigt ofta när man bantar känner sig svag och trött.Tvärtom  låter AntiApetin dig gå ner i vikt och samtidigt möta dagen med en lämplig energikick  .

Slutligen är det värt att betona att kombinationen av dessa ingredienser ger produkten  en söt smak  , som påminner om efterrätt, men däremot är den låg i kalorier och ger en känsla av mättnad i flera timmar.

Fördelar och kontraindikationer

AntiApetin, som förväntat, är  ett idealiskt kosttillskott för viktminskning  utan att behöva ta till mirakulösa dieter eller utmattande fysisk aktivitet, som inte bara garanterar resultat bara på kort sikt, utan framför allt inte tjänar vår kropps hälsa.

Produkten bryter faktiskt ner fettavlagringar i kroppen och underlättar deras eliminering. Dessutom stimulerar det också din ämnesomsättning att påskynda, vilket gör att du bränner fler kalorier snabbare, vilket leder till snabbare viktminskning.

Dessutom kan det omvandla lagrat fett på ett sådant sätt att det inte lämnar kroppen svag och trött. Slutligen minskar det också aptiten, vilket garanterar människor en större mättnadskänsla och framför allt mindre överanvändning av mat för att stilla hunger.

Alla dessa aktiviteter resulterar inte bara  i viktminskning  , utan också  i en betydande dos energi  som tillförs kroppen och den s.k. ”STOPP”-effekten  , som garanterar att de förlorade kilona inte kommer att återfås efter avslutad behandling!

För att uppnå sådana effekter måste du naturligtvis ta AntiApetin i  rekommenderade doser  och under  den angivna tidsperioden  för att gå ner 15 kilogram inom en månad och förändra din kropp till att bli smalare och mer energisk.

Slutligen bör det betonas att tack vare många studier som utförts för att skapa AntiApetin och tack vare dess speciella sammansättning baserad på naturliga ingredienser, har denna produkt inga kontraindikationer eller biverkningar efter att ha tagit den, vilket är en idealisk lösning för alla som  tänker  förlora vikt utan försämring av välbefinnande din kropp.

AntiApetin

Åsikter och kommentarer från AntiApetin -konsumenter

Många konsumenter har betygsatt AntiApetin positivt eftersom det finns många aspekter att uppskatta, enligt Anna som hävdar:

” AntiApetin är det bästa  köpet jag någonsin kunde ha gjort  ! Faktum är att efter många dieter som inte gav varaktiga resultat, litade jag på detta tillskott och  min kropp hade verkligen nytta av det  . Inte nog med att jag tappade 15 kilo på bara en månad, utan jag kände aldrig hungerkval eller extrem trötthet – båda dessa jag vande mig vid när jag gick från en diet till en annan.

Konsumenternas åsikter och kommentarer

”Mia delar också samma åsikt: ”  Den här produkten är helt enkelt fenomenal  , jag har rekommenderat den till många av mina vänner och kamrater eftersom jag definitivt mår bättre med min kropp. Faktum är att jag känner mig mycket mindre tung nu, allt tack vare AntiApetin . Det är synd att jag inte upptäckte det tidigare  , för jag skulle ha uppnått en sådan effekt mycket tidigare och jag skulle inte ha slösat bort tid på mirakeldieter som bara gjorde att jag kände mig väldigt trött och framför allt väldigt hungrig.

En annan funktion som värderas högt av konsumenterna är också  priset  , som faktiskt kan variera beroende på vissa faktorer som köparen måste ange i webbformuläret. Dessa uppgifter är nödvändiga eftersom operatören på detta sätt kommer att kontakta dig inom några minuter och presentera det bästa priset baserat på dina behov.

Var kan man köpa det

AntiApetin  kan inte köpas på apotek, på Amazon eller andra allmänna onlineapotek eller specialapotek. Faktum är att denna produkt  endast kan köpas på tillverkarens webbplats ,  vilket garanterar köpare en säker och riskfri shoppingupplevelse.

 | Website

Jag är redaktör för denna webbplats för hälsa, viktminskning, fitness och kost och en professionell personlig tränare och nutritionist med många års erfarenhet i branschen. Min passion är en hälsosam livsstil och dess inverkan på hälsa och välbefinnande, och mitt mål är att dela med mig av denna kunskap och hjälpa människor på deras resa mot en hälsosam kropp och själ. Jag brinner för detta område och värderas för min kunskap och erfarenhet. Jag tycker om att dela med mig av mina insikter och råd för att hjälpa andra att hitta hälsa och lycka.

1 svar på ”AntiApetin, fungerar det? Negativa åsikter, Forum, Apotek, pris, Var man kan köpa”

Lämna en kommentar