Woortie Oil, bluff? Negativa åsikter, forum, apotek, pris, var man kan köpa

Woortie Oil är en effektiv metod för att ta bort vårtor och adenom . Tack vare sin unika sammansättning tar den bort fula hudskador i ansikte, händer, rygg och fötter.

Hemligheten med dess verkan är dess mycket rika sammansättning, full av oljor och extrakt.

Vad är vårtor?

Vårtor är små utväxter på huden som orsakas av  humant papillomvirus (  HPV). Vårtor är extremt vanliga: det uppskattas att cirka 25 % av befolkningen har dem vid en viss tidpunkt. Lyckligtvis är de flesta vårtor ofarliga. Men eftersom de orsakas av virus är vårtor mycket smittsamma.

Vårtor kan växa var som helst på huden. Det finns 6 kliniskt olika typer:

 • Vanliga vårtor  har en ganska ojämn yta och uppträder oftast på händer och fingrar (särskilt hos barn).
 • Platta eller platta vårtor  är små, släta vårtor som visas i kluster på baksidan av händer, ansikte eller ben. De är ofta svåra att behandla.
 • Plantar vårtor  är vårtor som visas på fotsulorna.
 • Filamentösa vårtor  bildar långa, tunna utsprång runt ögonen, ansiktet och halsen.
 • Periungual vårtor  (vanliga hos nagelbitare) dyker upp under och runt naglarna.
 • Genitala (könsvårtor)  är vårtor som uppträder på könsorganen.

Var medveten om att vissa vårtor kan förvandlas till cancer och vissa hudcancer kan se ut som vårtor, så låt alltid din läkare kontrollera dem. Kom också ihåg att ju tidigare vårtan behandlas, desto lättare blir det att förstöra den – så dröj inte.

Wortie olja

Orsaker

Vårtor kan orsakas av 70 olika stammar av HPV. Dessa virus förekommer naturligt på mänsklig hud, så när en persons immunförsvar är svagt (på grund av sjukdom eller mediciner), löper de större risk att få viruset. Vanliga, plantar eller platta vårtor kan fås genom något så enkelt som en stickling. Att gå barfota på offentliga platser är också en aktivitet med stor risk för vårtinfektion. Genitala vårtor är allvarligare och mest smittsamma. De överförs genom direkt sexuell kontakt och det kan ta allt från 1 till 24 månader innan de dyker upp.

Symtom och komplikationer

Vårtor är i allmänhet lätta att se eller känna. Människor märker dem som onormala utväxter, klumpar eller andra konstiga förändringar på huden. Mer specifikt har plantar- och könsvårtor mycket distinkta symtom och är mer allvarliga typer av vårtor:

 • Plantarvårtor  liknar ibland förhårdnader. De har ett platt utseende, är djupt inbäddade i huden och kan orsaka smärta när de går. De kan vara gula eller bruna och kan också vara prickade med små gråsvarta knölar.
 • Genitala vårtor  är ofta små och platta. De kan vara rosa, vita eller gråa. De kan också gå ihop för att bilda blomkålsliknande utväxter. Dessa vårtor kan växa på både de yttre och inre könsorganen, inklusive anus, slida, urinrör och livmoderhals. Vårtor runt anus orsakar ofta klåda. Genitala vårtor kan också dyka upp i halsen om oral sexuell kontakt uppstår med en smittad person.

Lyckligtvis förvandlas de flesta HPV-infektioner inte till cancer. Vissa stammar av HPV har dock kopplats till utvecklingen av livmoderhalscancer, vulvacancer, analcancer och, sällan, peniscancer. Om och när komplikationer uppstår, orsakas de ofta av genitala vårtor. Bröstvårtor kan också orsaka många problem under graviditeten. De kan bli förstorade och göra urinering svårt, eller till och med orsaka obstruktion under förlossningen. I sällsynta fall kan barnet även utveckla vårtor i halsen (  larynxpapillomatos  ) om mamman har genitala vårtor. Av denna anledning är det viktigt för kvinnor att ha regelbundna utstryksprov, särskilt de som har upplevt HPV-infektion eller könsvårtor.

4 fördelar med Wortie-olja

 1. En naturlig blandning av oljor och extrakt avsedd för att ta bort vårtor och adenom.
 2. Ansikte, hand, rygg och fotvård.
 3. Trevlig doft.
 4. Lätt formel.
Woortie Oil

Hur fungerar Woortie Oil-produkten?

Produkten fungerar naturligt och innehåller inga kemiska föreningar, så den irriterar inte huden eller orsakar allergier.

Dess handling är trestegs, varför den är mer effektiv. Människor som använder Woortie Oil märkte att efter bara 2 veckor blev deras vårtor och adenom mindre synliga!

De märkte också en förbättring av hudens tillstånd.

 1. Eliminering av hudskador  – aktiva ingredienser är avsedda att ta bort vårtor, adenom och andra fula hudskador.
 2. Moisturizing  – innehåller naturliga mjukgörande medel som smörjer och återfuktar huden. Dessutom skapar de en skyddande film på ytan som förhindrar vattenavdunstning.
 3. Närande  – extrakt och oljor innehåller vitaminer, mineraler, flavonoider, organiska syror och många andra ingredienser som regenererar huden.
 4. Nicosadio

Sammansättning av Woortie Oil – naturens kraft för din hud!

 • Sötmandelolja  (sötmandelolja) – extraherad från läckra mandelnötter och har inte bara en behaglig arom, utan också ett högt innehåll av mättade fettsyror. Det är mycket skonsamt mot huden, så det kan användas på spädbarn såväl som på personer med känslig och känslig hud. Den återfuktar huden på djupet, återställer balansen i lipidbarriären och skapar ett skyddande lager.
 • Arganolja – en mycket värdefull olja erhållen från frön från arganträdet som finns i Marocko. Det är en sann kombination av skönhet och hälsa. Återfuktar huden perfekt, jämnar ut den och minskar rynkor. Det hämmar de skadliga effekterna av fria radikaler. Det lugnar akne, eksem och psoriasis.
 • Macadamiaolja  (macadamiaolja) – pressad från macadamianötter, som ser ut som hasselnötter. Det är en olja rik på vitamin A, B-vitaminer, fenoler, lecitin och mineraler. Vårdar huden på djupet och förhindrar åldrande. Omger huden med en skyddande barriär mot fria radikaler. Hjälper till att minska rynkor, bristningar och andra hudproblem.
 • Citrongräsolja  – ger produkten en behaglig doft och desinficerar skonsamt huden utan att irritera eller torka ut den. Även lämplig för känslig och torr hud. Denna ingrediens är populär på grund av dess renande och antibakteriella egenskaper. Det påverkar inte lipidskiktet i huden.
 • Trollhasselextrakt  – har antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Det är bra för vaskulär hud eftersom det stärker blodkärlen. Det rekommenderas därför vid åderbråck, trasiga blodkärl och svullnad. Den innehåller många flavonoider som har antioxidantegenskaper och skyddar mot de negativa effekterna av UV-strålning.
 • Ribwort grobladextrakt  (Plantago lanceolata) – innehåller ett mycket högt innehåll av slemföreningar (upp till 10%), järnföreningar, tanniner, organiska syror, karotenoider, vitamin C och K och mineraler (salter av natrium, kalium, magnesium, zink) .
 • Tahitisk gardeniaextrakt  (Gardenia taitensis) – inom folkmedicin är det ett unikt extrakt med en vacker, unik doft. Det användes som ett naturligt läkande medel – det troddes ha läkande egenskaper. Detta extrakt är handextrakterat från Tiare gardenia-blommor.
 • Myrraextrakt  (Myrra) – reglerar nivån av hudens återfuktning och påverkar även utsöndringen av talg. Myrra har starka antiseptiska, bakteriostatiska och svampdödande egenskaper.
 • Solrosfröolja  (solrosolja) – en mycket populär olja med en lång rad egenskaper. Fördelen är att den innehåller ett mycket högt innehåll av ungdomsvitaminet vitamin E. Det hämmar åldringsprocessen på cellnivå. Den återfuktar och elastiserar huden, vilket dessutom saktar ner och eliminerar rynkor.
 • Kryddnejlikaolja  – har milda värmande egenskaper. Det underlättar penetrationen av aktiva ingredienser i huden. Det har också en desinficerande effekt och dödar mikroorganismer som hotar huden.
 • Salviaextrakt  (Salvia officinalis) – innehåller många kemiska föreningar med hälsofrämjande egenskaper som ger extraktet en specifik arom. Det har antiseptiska (desinfektionsmedel) och svampdödande egenskaper. Den innehåller ett mycket högt innehåll av tanniner, organiska syror, mineraler (kalcium, magnesium, kalium, natrium, zink, järn) och vitaminer (A, C och B).
 • Kokosolja  – exotisk olja med vacker kokosdoft Den har ett mycket brett användningsområde inom kosmetika, inte bara för hudvård, utan även för hårvård. Regenererar huden och återfuktar den på djupet. Den omger huden med en skyddande film som förhindrar vattenförlust från epidermis.
Wortie olja

Hur använder man Woortie Oil?

Applikationen är mycket enkel, eftersom varje paket innehåller en praktisk dropper.

Oljan kan användas i ansikte, händer, rygg och fötter. Produkten är endast avsedd för extern användning. Använd inte på skadad hud eller om du är allergisk mot någon av oljans ingredienser.

Kolla in: 

Åsikter och kommentarer om oljan

“Woortieolja är en verklig revolution inom min hudvård. Jag hade problem med vårtor på händerna vilket gjorde att jag kände mig obekväm. Efter bara några veckors användning av oljan märkte jag en betydande förbättring. Dessutom blev min hud mer återfuktad och mjuk. Jag rekommenderar definitivt!”

”Jag trodde inte att oljan kunde vara så effektiv i kampen mot adenom. Woortie Oil hjälpte mig inte bara att bli av med oönskade hudskador, utan gjorde också min hud mer elastisk och friskare. En produkt värd att rekommendera!”

Var kan man köpa Wortie-olja?

Produkten är endast tillgänglig online. På grund av dess innovation kan den endast köpas på webbplatsen för den officiella distributören i vårt land. Fri frakt är garanterad med varje beställning.

 | Website

Jag är redaktör för denna webbplats för hälsa, viktminskning, fitness och kost och en professionell personlig tränare och nutritionist med många års erfarenhet i branschen. Min passion är en hälsosam livsstil och dess inverkan på hälsa och välbefinnande, och mitt mål är att dela med mig av denna kunskap och hjälpa människor på deras resa mot en hälsosam kropp och själ. Jag brinner för detta område och värderas för min kunskap och erfarenhet. Jag tycker om att dela med mig av mina insikter och råd för att hjälpa andra att hitta hälsa och lycka.

Lämna en kommentar