Site icon Blogg om kosttillskott i Sverige

Woortie Oil, bluff? Negativa åsikter, forum, apotek, pris, var man kan köpa

Woortie Oil

Woortie Oil

Woortie Oil är en effektiv metod för att ta bort vårtor och adenom . Tack vare sin unika sammansättning tar den bort fula hudskador i ansikte, händer, rygg och fötter.

Hemligheten med dess verkan är dess mycket rika sammansättning, full av oljor och extrakt.

Vad är vårtor?

Vårtor är små utväxter på huden som orsakas av  humant papillomvirus (  HPV). Vårtor är extremt vanliga: det uppskattas att cirka 25 % av befolkningen har dem vid en viss tidpunkt. Lyckligtvis är de flesta vårtor ofarliga. Men eftersom de orsakas av virus är vårtor mycket smittsamma.

Vårtor kan växa var som helst på huden. Det finns 6 kliniskt olika typer:

Var medveten om att vissa vårtor kan förvandlas till cancer och vissa hudcancer kan se ut som vårtor, så låt alltid din läkare kontrollera dem. Kom också ihåg att ju tidigare vårtan behandlas, desto lättare blir det att förstöra den – så dröj inte.

Orsaker

Vårtor kan orsakas av 70 olika stammar av HPV. Dessa virus förekommer naturligt på mänsklig hud, så när en persons immunförsvar är svagt (på grund av sjukdom eller mediciner), löper de större risk att få viruset. Vanliga, plantar eller platta vårtor kan fås genom något så enkelt som en stickling. Att gå barfota på offentliga platser är också en aktivitet med stor risk för vårtinfektion. Genitala vårtor är allvarligare och mest smittsamma. De överförs genom direkt sexuell kontakt och det kan ta allt från 1 till 24 månader innan de dyker upp.

Symtom och komplikationer

Vårtor är i allmänhet lätta att se eller känna. Människor märker dem som onormala utväxter, klumpar eller andra konstiga förändringar på huden. Mer specifikt har plantar- och könsvårtor mycket distinkta symtom och är mer allvarliga typer av vårtor:

Lyckligtvis förvandlas de flesta HPV-infektioner inte till cancer. Vissa stammar av HPV har dock kopplats till utvecklingen av livmoderhalscancer, vulvacancer, analcancer och, sällan, peniscancer. Om och när komplikationer uppstår, orsakas de ofta av genitala vårtor. Bröstvårtor kan också orsaka många problem under graviditeten. De kan bli förstorade och göra urinering svårt, eller till och med orsaka obstruktion under förlossningen. I sällsynta fall kan barnet även utveckla vårtor i halsen (  larynxpapillomatos  ) om mamman har genitala vårtor. Av denna anledning är det viktigt för kvinnor att ha regelbundna utstryksprov, särskilt de som har upplevt HPV-infektion eller könsvårtor.

4 fördelar med Wortie-olja

  1. En naturlig blandning av oljor och extrakt avsedd för att ta bort vårtor och adenom.
  2. Ansikte, hand, rygg och fotvård.
  3. Trevlig doft.
  4. Lätt formel.

Hur fungerar Woortie Oil-produkten?

Produkten fungerar naturligt och innehåller inga kemiska föreningar, så den irriterar inte huden eller orsakar allergier.

Dess handling är trestegs, varför den är mer effektiv. Människor som använder Woortie Oil märkte att efter bara 2 veckor blev deras vårtor och adenom mindre synliga!

De märkte också en förbättring av hudens tillstånd.

  1. Eliminering av hudskador  – aktiva ingredienser är avsedda att ta bort vårtor, adenom och andra fula hudskador.
  2. Moisturizing  – innehåller naturliga mjukgörande medel som smörjer och återfuktar huden. Dessutom skapar de en skyddande film på ytan som förhindrar vattenavdunstning.
  3. Närande  – extrakt och oljor innehåller vitaminer, mineraler, flavonoider, organiska syror och många andra ingredienser som regenererar huden.
  4. Nicosadio

Sammansättning av Woortie Oil – naturens kraft för din hud!

Hur använder man Woortie Oil?

Applikationen är mycket enkel, eftersom varje paket innehåller en praktisk dropper.

Oljan kan användas i ansikte, händer, rygg och fötter. Produkten är endast avsedd för extern användning. Använd inte på skadad hud eller om du är allergisk mot någon av oljans ingredienser.

Kolla in: 

Åsikter och kommentarer om oljan

“Woortieolja är en verklig revolution inom min hudvård. Jag hade problem med vårtor på händerna vilket gjorde att jag kände mig obekväm. Efter bara några veckors användning av oljan märkte jag en betydande förbättring. Dessutom blev min hud mer återfuktad och mjuk. Jag rekommenderar definitivt!”

”Jag trodde inte att oljan kunde vara så effektiv i kampen mot adenom. Woortie Oil hjälpte mig inte bara att bli av med oönskade hudskador, utan gjorde också min hud mer elastisk och friskare. En produkt värd att rekommendera!”

Var kan man köpa Wortie-olja?

Produkten är endast tillgänglig online. På grund av dess innovation kan den endast köpas på webbplatsen för den officiella distributören i vårt land. Fri frakt är garanterad med varje beställning.

Exit mobile version